måndag 29 juni 2015

En helg i New York


I lördags morse tog vi tåget till New York. Vi hade bokat en natt på hotell Hilton mitt i smeten för att ha lite mer tid och slippa åka hem på kvällen. Vädret var inte det bästa, men vi köpte varsitt paraply så det var lugnt. 

Efter att ha ätit supergod lunch och checkat in på hotellet tog vi tunnelbanan till längst upp i norr på Manhattan där dotterns mans kusin bor med fru och dotter. Vi hade en trevlig kväll där och fick både thaimat och all möjlig dryck. När vi skulle åka tillbaka till hotellet regnade det om möjligt ännu värre, och paraplyerna kom väl till pass.Söndagen tillbringades till största delen på Naturhistoriska museet, där man skulle kunna gå runt i en hel vecka för att se allt, så enormt stort är det. Vi koncentrerade oss på dinosaurierna, och såg en häftig film om rymden där man satt i en salong och tittade uppåt. Lite åksjuk blev jag i början, men vande mig efter ett tag.


Som alltid när man har roligt gick tiden alldeles för snabbt och efter att ha ätit en sen lunch gick vi hela vägen till tåget och åkte hem igen. Men vi kommer tillbaka ...
Inga kommentarer: