torsdag 8 augusti 2013

Torsdagstema - I like 
Jag gillar när duvorna sitter på vår tv-antenn och blickar ut över nejden.
Kanske för att de verkar så illa omtyckta av alla andra.
 
För inne i städerna är duvor ett problem, de sitter överallt och det syns var de suttit, om man säger så.
Jag minns från när jag var liten att det var gubbar ute och sköt duvor tidigt på morgonen för att de var så många. Jag hörde skotten, men vågade mig inte ur sängen för att titta.
Jag ryser när jag tänker på det.
 
Här finns fler bilder.
 
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

5 kommentarer:

Lotta sa...

Jag tycker att duvor låter väldigt mysigt, speciellt ringduvor men däremot tycker jag inte om att ha dem i vår loge för deras spillning är inte kul att få på maskiner och säd som lagras....
Ha en bra torsdag.

FrökenChristina sa...

Fin bild även om duvor inte är det jag gillar mest. Det bor en hel flock på min vind.

Marit Johansson sa...

Usch vilket otrevligt minne... jag har inte något emot duvor men det är klart att det blir äckligt med all fågelskit överallt. Men ett i-landsproblem trots allt :)

Freja sa...

Jag gillar duvor! På vår bröllopsresa (för snart 20 år sen) var vi bland annat till Venedig och då passade vi på att mata duvorna på St Markusplatsen. Vi tog kort när vi stod och hade duvor överallt runt oss. På huvudet, axlar och armar. Men min syrra kan inte titta på de korten, hon tycker fåglar och duvor är superotäcka...

Kerstins foto sa...

Usch, vilket läskigt minne du bär med dig. Håller med om att det kan bli för många duvor i stan men jag skulle inte heller vilja se dom bli skjutna.