torsdag 15 juli 2010

Restresor

Vi sitter och kollar efter restresor. Eftersom vi inte hade nån riktig sommarsemester förra året, dels för att vi byggde om köket i fem veckor och dels för att mamma var så dålig, så tänkte vi slå till med en utlandsresa. Jag har inte badat i havet sedan vi var i Grekland för fem år sedan, så jag känner att det börjar bli dags.

Men vad svårt det är att välja. Ska vi ta specificerat och betala lite mer, eller ska vi ta ospecificerat och komma undan lite billigare? Mig spelar det ingen roll egentligen vart vi åker. Bara det är sol, hav och ljumma kvällar. Ja, och så dusch och wc förstås. Och det skulle ju vara bra med pool, gratis solstolar och poolbar med. Billigt måste det ju också vara.

Nej, det är inte lätt att hitta nåt som passar. Det är alldeles för mycket att välja på. Och det ena är ju bättre än det andra. Och så hittar vi nåt bättre på nån annan sida. Eller när vi bestämt oss så finns inte resan kvar, utan har bokats av nån annan.

Det kanske slutar med att vi åker på semester till Arboga över en dag, precis som vi gjorde förra året. Det blir i alla fall billigare så.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Inga kommentarer: