Innan jag ätit upp allt
I kväll har vi ätit Biff Rydberg på GI-vis.Och den här gången får ni se hur det ser ut, innan jag ätit upp allt. Om någon är intresserad så gör man så här: Skär 800 g kött i tärningar.Skär 2 st zucchini i tärningar.Hacka 2 gula lökar.Stek kött och lök i en stekpanna.Stek zucchinin i en annan stekpanna.Egentligen ska det vara råa ägg till, men eftersom vi inte tycker det är så gott så steker vi 4 ägg till.Sedan serveras allt med en sås gjord på crème fraiche och grovkornig, stark senap. Jättegott och superenkelt, men jag måste erkänna att K är en fena på att laga rätten i alla fall! Läs även andra bloggares åsikter om Biff Rydberg, GI, zucchini, kött, lök, crème fraiche, ägg, stekt ägg, senap,recept, mat
Gottgottigottgott! Det var länge sen jag åt det. Dock inte på GI-vis :)
SvaraRadera