tisdag 14 juli 2009

Undergången är nära


Ja, så ser det ut om man ska tro allt som finns att läsa om den förväntade svininfluensapandemin i höst och vinter. Enligt prognoserna kommer över 400 000 svenskar att smittas av svininfluensa i höst även om vaccineringen kommer igång snabbt. Eller i värsta fall 5 000 000 om vaccinet inte kommer i tid eller om det inte hjälper.

Man varför ska man måla fan på väggen jämt?

Och jag har ett femte och sjätte scenario som inte Smittskyddsinstitutet har. Influensaviruset självdör och försvinner i tomma intet, eller muterar så inte vaccinet hjälper det minsta. De enda som tjänar på den här paniken är läkemedelsindustrin och jag börjar tro att det är de som satt igång hela lavinen från början.

Det är väl bättre i så fall att vara rädd för de sjukdomar som verkligen finns och existerar i nuläget. Man beräknar att över 500 miljoner människor är smittade av malaria i världen. Men de flesta smittade bor ju i Afrika. Och det är långt härifrån.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Vaccin begränsar befolkningsökningen. Vaccin dödar fler än sjukdomen de sägs skydda mot. Denna massvaccinering ämnar reducera världsbefolkningen drastiskt till mer hanterliga 500 miljoner människor. Det designvirus som göms i nya "svininfluensa"-vaccinet dödar de friskaste med starkt immunförsvar. Bra skydd mot nya virus fås av MMS (Miracle Mineral Supplement) som innehåller klordioxid. Bästa skyddet är att vägra vaccineras. Du är ansvarig för din överlevnad, läs på!