måndag 20 juli 2009

Hon tror hon ser ut som sexton


Ulrika Jonsson har opererat sig för 140 000 kronor. Hon säger att hon ser ut som sexton, men det är ju bara som hon tror. Enligt Aftonbladet har hon lyft upp brösten, tagit bort hud och format om dem. Hon har också tagit bort fett från armarna(?) för att få sin nya kropp. Sist jag såg foton på henne var hon mager som en skata, utan minst uns fett. På armarna? Hur jäkla desperat får man bli egentligen?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

Le Loup sa...

Man kan ju inte låta bli att undra hur det kommer sig, den här hetsen efter att försöka få tag i sin ungdom igen... Levde de inte ungdomsliv medan de var ungdomar, är det något som skall "repareras och tas igen" eller vad sjutton är det?
Det här med att åldras med värdighet, att låta åren gå och vara glad över varje dag, att inse att det är en ynnest och att varje ålder har sin tjusning, vart tog det vägen?
Jag såg något program på femman härom dagen, om kvinnor i N.Y.
Plastikopererade så att de inte kunde visa minsta tecken till känslor i ansiktet och slimmade och vältränade så att vilken soffpotatis som helst sträcker sig efter chipspåsen i ren bevarelsedrift.
Och jag tänkte att det märkliga är att hur de än slätar ut ansiktet så syns åldern ändå. Den syns i ögonen, sedan kvittar det hur de håller på.
Uj, blev visst långt här,men jag blev fundersam.

Anonym sa...

Visste redan innan jag klickade på länken på aftonbladet att du var en kvinna. Bara ni som är så småaktiga mot varandra. Skönt att du inte är bitter iallafall...

sussi sa...

hmm; bara män kan skriva otrevliga comments utan våga debattera öppet! Oops; stereotyper smyger visst fram här.

Tror inlägget handlar om en kvinna med dålig självkänsla som fallit offer för sjuk bild av perfektion framavlat i samhället, inte kvinnor som slåss mot varandra.