söndag 17 maj 2009

Jag är lite hes i dag


Rösten är lite hes efter allt gapflabbande i går kväll. Sällan har jag skrattat så mycket åt, och med, mina jobbarkompisar. Det känns nästan som träningsvärk i hela kroppen, men det är ändå en skön känsla. Vi var alltså och inspekterade renoveringen av det lilla huset och invigde också glasen de fick av oss i bröllopspresent. Vi åt och drack och åt och drack tills magarna stod i fyra hörn.


Naturligtvis avhandlade vi också diverse ämnen, både roliga och sorgliga. Vi pratade om allt ifrån tvättstugor och tvättmaskiner, krånglande kylskåp, tomtar, Eurovision Song Contest, Norge och Ryssland, opera-Malena, sorgliga och roliga händelser under vår jobbtid tillsammans, jämna födelsedagar och bröllop i december m m. Mycket av tiden gick åt att utreda om en viss sambo till en av damerna är en tomte eller inte. Ja, tiden gick så fort och vi hade så fantastiskt trevligt att vi inte styrde kosan hemåt förrän det redan börjat ljusna. I ett svagt ögonblick tror jag också att jag lovade att vi skulle ha kräftskiva här hemma hos oss och jag tror också att vi bjöd in oss själva på surströmmingsskiva i det lilla huset.

Naturligtvis var vi lite nyfikna på vilket land som vann ESC, fast ingen ville låtsas om det. Vi tittade ju faktiskt inte på tv på hela kvällen eftersom vi hade så trevligt ändå, men det är ju tur att det finns internet. Vi hade alla gissat på att det skulle bli Norge som skulle ta hem segern, men ändå kändes det lite snopet att det blev storfavoriten som vann. Och jag kände en ilning av skadeglädje när alla som trott att Malena skulle vinna med sin hemska operalåt inte fick rätt. Hon hamnade på en rättvis 21:a plats.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

2 kommentarer:

karro sa...

Det var tråkigt att jag inte kunde följa med men roligt att läsa att ni hade roligt iaf. jag får se fram mot kräftskivan ; )

Hanna sa...

Det var så kul att ha er här. Kul att det äntligen blev av! Jag ser fram mot kräftskivan och surströmmingsskivan!